G.Saray'da aynı soru akıllarda "Tarih tekerrür edecek mi?"
Galatasaray'da sezonun bitimine 6 hafta kala zihinlerde aynı soru yankılanıyor: Tarih tekerrür edecek mi? 2007-08 sezonunda liderin 2 puan gerisindeki Cimbom, direksiyona geçen Cevat Güler ile ipi göğüslemişti. Aslan yine aynı durumda ve bitime 6 hafta kaldı.
Sabah
Süper Lig'de bitime 6 hafta kala en son 2007-08 sezonunda 4 takım şampiyonluk potasındaydı.
Galatasaray o dönem lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alırken, final haftalarında şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe ve Sivasspor ile karşılaşacaktı.
Teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp'ı gönderip Cevat Güler'e takımı emanet eden sarı-kırmızılılar, 6'da 6 yaptı ve 17'nci şampiyonluğuna ulaştı.
Ligde 10 sene sonra 28'inci hafta sonunda benzer bir tablo ortaya çıktı. Üç Büyükler'le birlikte bu kez Başakşehir potada ve Galatasaray yine ikinci sırada.
Aslan şampiyonluk yarışındaki rakipleri Başakşehir ve Beşiktaş'ı Türk Telekom Stadı'nda ağırlayacak. Fatih Terim 6'da 6 yaparsa Cevat Güler gibi mutlu sona ulaşacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!
























