G.Saray'da 2. operasyon
Hamza Hamzaoğlu'nun Yekta ve Sinan Gümüş ile de yolları ayırması bekleniyor
Avusturya'daki ikinci dönem hazırlık maçlarını da tamamlayan Galatasaray'da kadroya 2. neşter geliyor.
Fotomaç'ın haberine göre, İlk kampın ardından Dany, Furkan Özçal, Emre Can Coşkun, Umut Gündoğan ve Berk İsmail'in biletini kesen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Yekta Kurtuluş ve Sinan Gümüş'ü de gözden çıkarması bekleniyor.
SİNAN KİRALANABİLİR...
Celta Vigo, Udinese (yarıda kaldı) ve Nice ile oynanan hazırlık maçlarında verilen şansları kullanamayan ikiliden, Yekta'ya kulüp bulması söylenecek.
PTT 1. Lig ve Süper Lig'den teklifler alan Sinan'ın ise kendisini geliştirmesi için kiralık gönderilmesi planlanıyor.
İkinci kampta sıkı çalısan ve idmanlarda Hamzaoğlu'ndan bol bol 'aferin' alan Sercan Yıldırım'ın ise takımda kalarak sürpriz yapabileceği belirtildi.
%%EMBEDVIDEO_34278%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Thierry Henry'den Arsenal için açıklama

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!

Arbeloa'dan Arda Güler ve Haaland eşleşmesi için açıklama

Pep Guardiola: "Kusursuz bir maç oynamamız gerekiyor"

Ozan Kabak Bundesliga'da haftanın ilk 11'ine seçildi!

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!


























