G.Saray uğurlu stadına çıkıyor
Galatasaray, 13 yıl sonra “uğurlu stat”ına çıkacak. Çünkü Cim-Bom, Parken Stadı’nda 2000 yılında Arsenal’i penaltılarda yenip UEFA Kupası’nı kazanmıştı.
Milliyet

Galatasaray karşılaşmasına hazırlanan Parken Stadı’nın çimlerinin bakımı, ultrason ışınlarıyla ve fıskiyeden fışkıran sularla yapılırken, deri koltuklarla kaplı yedek kulübelerinin tamamı kalın bir muşambayla örtülerek muhafazaya alınmış.
Parken Stadı’nda, yapılan bazı değişikliklerle soyunma odaları ve çıkış tünelinin yeri değişti ama, kaleci Claudio Taffarel’in devleştiği, penaltıların atıldığı ve kupayı getiren son penaltıyı kaleci David Seaman’ın yanından ağlara göndererek gole çeviren Gheorghe Popescu’nun son vuruşu yaptığı o kalenin yeri değişmedi. Yarın akşam da o günlere tanıklık eden Taffarel, bu kez kaleci antrenörü olarak yer alacak.
HAKEM MARTIN ATKINSON
Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında yarın oynanacak Kopenhag-Galatasaray maçını İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Martin Atkinson yönetecek. Atkinson’un yardımcılıklarını Peter Kirkup ile Simon Long yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG'den Galatasaray'a Safonov önerisi!

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!
