"G.Saray sene başında istedi ama..."
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Aslan, Lig Radyo'ya Galatasarayımızın Doka'yı transfer etmek istediğini açıkladı.

Süper Lig'e göz kırpan PTT 1. Lig lideri İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Aslan, Lig Radyo’ya bağlanarak Doka Madureira’nın Galatasaray'ımız tarafından transfer edilmek istendiğini söyledi.
İşte Arslan'ın açıklamaları:
“Sene başında Amrabat takıma gelmeden önce Fatih Hoca bana transfer etmek istediğini söylemişti. Çok özellikli bir oyuncu ve çok talibi oldu. Beşiktaş, Rize, Karabük gibi takımların da sırada beklediğini unutmamak lazım. Ama Doka ve Visca gibi oyuncular ayrılmak istemediğini dile getirerek düşmüş olsalar bile, el birliğiyle takımı çıkartmak istediklerini belirttiler."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih, Dortmund'u iki golle geçti!

Barcelona, El Clasico öncesi moral buldu

Sunderland, Vitor Pereira'nın galibiyet hasretini sürdürdü!

Erling Haaland futbolu kırdı!

Bayer Leverkusen seriye ara vermedi

Stuttgart, aradan galibiyetle döndü

Vedat Muriqi attı, Sevilla yıkıldı!

Nottingham Forest'ta Ange Postecoglou ile yollar ayrıldı

Chelsea, üç puanı üç golle aldı!

Fatih Terim'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: "Daha yeteneklisi yok!"
