"G.Saray, Podolski için teklif yapmadı"
Lukas Podolski'nin transferi için Arsenal'in rekor bir teklif yapacağı iddia edildi. Köln cephesi Galatasaray'ın da içinde yer aldığı bir açıklama yaptı.
Webaslan Dış Haberler

Köln Genel Müdürü Horstmann, yaptığı açıklama bu şekilde bir teklif almadıklarını açıkladı. Horstmann'ın açıklamalarında "Podolski'nin adı Galatasaray ile de geçmişti ancak Galatasaray da yazın Podolski için yazılı bir teklif sunmamıştı" ifadesini kullanması dikkatlerden kaçmadı.
Sezon başı transfer döneminde Galatasaray, Lukas Podolski için Köln ile transfer görüşmelerine başlandığı borsaya bildirmiş ve transfer gerçekleşmek üzereyken sarı-kırmızılı yönetimin yaptığı 11 milyon avroluk teklifin Köln tarafından geri çevrildiği belirtilmişti.
Alman milli takımında 2004'ten bu yana yer alan ve oynadığı 93 maçta 43 gol atan Lukas Podolski, 2006'da Bayern Münih'e transfer olmuş ancak yeterli şans bulamayınca 2009'da Köln'e dönmüştü.
İŞTE TRANSFER İDDİALARININ MERKEZİNDEKİ İSİM...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İşte Arsenal'in Gyökeres'e teklifi!

Werder Bremen'de Köhn kararı: Galatasaray ile görüşme

Liverpool'da Arnold yerine Frimpong!

Uçtu uçtu Sane uçtu!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders
