G.Saray kadroyu bildirdi! Baros...
Şampiyonlar Ligi'ne gidecek kadroyu UEFA'ya bildiren Galatasaray'da gönderilmesi gündemde bulunan Milan Baros'un da yer aldığı açıklandı.
Galatasaray'da Çek futbolcu Milan Baros, Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer aldı. Gönderilecekler listesinin ilk sırasında yer alan golcü oyuncu hakkında açıklama yapan Ali Dürüst, "Baros listede" dedi.
Beyaz Tv'de yayınlanan Derin Futbol adlı programa konuşan Dürüst, "Şampiyonlar Ligi kadrosunu UEFA'ya gönderdik. Süre doldu. Milan Baros da dahil olmak üzere bütün oyuncularımızın adını verdik" açıklamasında bulundu.
Takımdan gönderilmesi gündemde olan Ceyhun Gülselam ve Sercan Yıldırım ile ilgili sorulan soruyu da cevaplayan Dürüst, "Hepsi listemizde var. 24 kişilik kadronun hepsini bildirdik" ifadelerini kullandı.
Gündemi uzun süre meşgul eden Quaresma- Baros takasına değinen deneyimli yönetici, "Milan Baros'un durumu şudur. Bizim bu seneki transferlerimizden sonra ona bir teklif sunduk ve kendisine iyi bir mukavele bularak ayrılabileceğini söyledik. O arada Beşiktaş'ın Quaresma'yı kullanmak gibi bir düşüncesi olmayınca bir görüşme oldu ama Beşiktaş sıcak bakmadı" şeklinde konuştu
Cris transferini de değerlendiren Ali Dürüst, "Son gün olmasına rağmen her şey uygun gitti. İstediğimiz bir oyuncuyu aldık. Cris'in yaşı ile ilgili eleştiri yapılıyor ama inşallah bunu izole edecek performans sergileyecektir" açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City, 5 maç sonra ilk kez yenildi!

Allegri'den Nkunku açıklaması!

Real Madrid, Vinicius ile yeniden masaya oturuyor

Chelsea'de Maresca gitti, Rosenior ve Farioli aday

Chelsea'de ayrılık: Maresca

Arne Slot'tan Premier Lig ve Florian Wirtz itirafı!

Carragher: "Gabriel Jesus, Gyökeres'ten iyi!"

Real Madrid'de Brahim Diaz'a 2030'a kadar sözleşme!

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Luka Modric'ten savaş tepkisi!























