G.Saray istiyor dedi, sonra ise...
Galatasaray'ın transfer hedefi ile ilgili ilginç bir iddia G.Saray kulübü üyelerinden Ömer Sarıgül'den geldi.
Webaslan.com

Transfer döneminin açılmasına sayılı günler kala dedikodular da dozajını arttırmaya başladı. Ara transfer döneminde Galatasaray'ın gündeminde olan Ricardo Quaresma ile ilgili sarı-kırmızılı cepheden yeni iddialar gelmeye başladı. Bu iddialardan biri de Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül'ün kardeşi Ömer Sarıgül'nden geldi.
Günün erken saatlerinde, mikro blog sitesi twitter'dan Galatasaray'ın, kariyerine Al-Ahli'de devam eden eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma ile ilgililendiğini belirten Ömer Sarıgül, görüşmeler sonucunda kesinleşen bir gelişme olmadığını belirtti.Bu mesajına ciddi bir reaksiyon alan Ömer Sarıgül, bunun üzerinde bir mesaj daha yolladı ve öğrendiklerini yazdığını ifade etti.
AKŞAM MESAJLARI SİLDİ!
Sabah saatlerinde Quresma ilgisini duyuran Ömer Sarıgül, akşam saatlerinde ise yolladığı twitleri silmek zorunda kaldı. Bu gelişmenin Sarıgül'e yönetimden gelen tepkiler üzerine yapıldığı tahmin ediliyor.
İŞTE SARIGÜL'ÜN SİLDİĞİ O TWEETLER!..

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Szczesny ile nikah tazeledi!

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak
