G.Saray istedi, Osmanlı kaptı
Geçtiğimiz sezon ligin flaş isimleri arasında yer alan Osmanlıspor, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Engin Bekdemir'le anlaşma sağladı.
UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Osmanlıspor, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye başladı. Diabate, Karcemarskas ve Sinan Kurt gibi isimleri transfer eden Başkent ekibi, Galatasaray'a dev bir çalım atarak Eskişehirspor'daki sözleşmesini alacaklarına karşılık fesheden sol kanat oyuncusu Engin Bekdemir'le anlaşma sağladı.
Bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Galatasaray'ın radarına girmişti. UEFA'nın Finansal Fair Play kapsamında ceza verdiği Cim Bom, bonservisi elinde olan Engin Bekdemir'e Sarı Kırmızılı formayı giydirmek için çalışmalara başlamıştı.
Ancak Ankara ekibi, Galatasaray'dan önce davranarak Engin'i kadrosuna kattı. Resmi sözleşmenin bugün imzalanmasının ardından, genç futbolcunun akşam saatlerinde takımla birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sunderland ile Leeds United yenişemedi

Napoli, Höjlund ile tam gaz yarışta

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!

Real Madrid'den Ruben Neves'e ret!

Nicolas Jackson'ın menajerinden İtalya itirafı

Zaniolo için transfer itirafı!

Futbolda 2025, Luis Enrique'nin yılı oldu






















