G.Saray için İstanbul'a kadar geldi
Roberto Mancini'nin eski öğrencisinin İstanbul'a geldiği ve G.Saray ile yaptığı transfer görüşmeleri yaptığı iddia edildi.
Webaslan Dış Haberler
İngiliz basınının geötiği haberlere göre, teknik direktör Roberto Mancini, Manchester City'de menajerlik yaptığı dönemde 117 kez görev verdiği 31 yaşındaki stoperi yönetimden istedi. Bunun üzerine Galatasaray, Lescott ile iletişime geçti ve Manchester City'de kazandığından dah yüksek bir bedeli vermeyi kabul etti. İngiliz oyuncu ailesi ile İstanbul'a gelerek şehri gezdi. Ancak milli takımda da 26 kez görev almış olan oyuncu, ailesini İngiltere dışına çıkarma konusunda tereddüt yaşadı ve Premier Lig'de daha düşük bir kontrata imza atmaya razı oldu.
City'den kesin olarak ayrılan Lescott'ın peşinde, çocukluğunda taraftarı olduğu belirtilen Aston Villa'nın olduğu ve maaşında ciddi bir düşüş ile imzanın atılabileceği kaydedildi. Ayrıca West Ham'ın da oyuncu ile ilgilendiği iddia edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!























