"G.Saray formasıyla yapacağım..."
İspanyol oyuncumuz Albert Riera, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında 2-1 galip tamamladıkları Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Anadolu Ajansı
Galatasaray'ın 2-0 kazandığı Kayserispor ve 0-0 berabere kaldığı Mersin İdmanyurdu ile Beşiktaş maçlarını gol yemedan tamamlayan Muslera'nın 3 maç süren gol orucuna, 71. dakikada attığı golle Erman Kılıç son verdi.
-Baros 3 gole ulaştı-
Galatasaray'da Sivasspor maçının ikinci golünü penaltıdan atan Milan Baros, bu sezonki 3. golüne imza attı.
Ligde Bursaspor ve Ankaragücü maçlarının ardından Sivasspor karşısında da ağları havalandırarak gol sayısını 3'e çıkaran Çek futbolcu, maçtaki mücadelesiyle de eski günlerine dönüşünün işaretlerini verdi.
-Penaltı rekortmenleri karşılaştı-
Spor Toto Lig'in en çok penaltı atan takımı Galatasaray ile en çok penaltı verilen takımı Sivasspor'un karşılaşmasında gelenek devam etti.
Hakem Bülent Yıldırım, ceza sahası içinde Milan Baros'un düşürülmesi sonrası Galatasaray lehine penaltı kararı verirken, sarı-kırmızılı takım bu sezonki 4. penaltısını kazandı. Galatasaray 4 penaltının 4'ünü gole çevirdi.
Bu sezon ligin aleyhine en çok penaltı kararı verilen takımı olan Sivasspor, Galatasaray karşısında da penaltı golü yedi. Sivas ekibinin bu sezon 7 kez aleyhine penaltı kararı verilirken, bunların 5'i golle sonuçlandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bologna, Orsolini'den cevap bekliyor

Angelino'dan geleceği için karar

Roma'dan Mason Greenwood için 40 milyon euro

Marcus Rashford için kritik gün!

Milan'da Ruben Amorim sesleri!

Arsenal'in yeni gözdesi Barcola

Fulham'da Alvaro Arbeloa için geri sayım!

Pepe'den Real Madrid açıklaması!

Kenan Yıldız için 100 milyon euro

Nottingham Forest'tan Davide Frattesi'ye 25 milyon euro
























