G.Saray eski sisteme dönüyor

Burak Yılmaz'ın sakatlanması nedeniyle forvette istediğini yapamayan Galatasaray, golcüsünün dönmesiyle eski taktiğini sürdürecek. Burak yine forvet arkasında oynayacak, Umut önde olacak.  

Milliyet
G.Saray eski sisteme dönüyor
Galatasaray eski formatına dönüyor. Burak Yılmaz’ın 2 gündür takımla beraber çalışması ve tam olarak iyileşmesi Cim-Bom’un teknik kadrosunu rahatlattı. Hamza Hamzaoğlu bu olumlu gelişme üzerine yarınki Eskişehirspor maçında, hücumda Umut Bulut, arkada Burak Yılmaz’ı görevlendirecek.

Tarık’a forma

Hamza Hamzaoğlu’nun golcüsü Burak’ın sağında Emre Çolak’ı tercih edeceği, sol tarafta ise Sneijder’in forma giyeceği bildirildi. Takımın daha önceki düzene geçmesiyle beraber Hamza Hamzaoğlu etkinliğin artacağını düşünüyor.

Galatasaray’da merak edilen konulardan biri de Sabri ve Hamit’in sakatlığında sağ bekte kimin oynayacağıydı. Hamzaoğlu’nun, Balçova Yaşamspor ile yapılan kupa maçında verilen şansı iyi değerlendiren Tarık Çamdal’ı tercih edeceği bildirildi.

Eskişehirspor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Sakatlığı süren Sabri Sarıoğlu’nun salonda çalıştığı, Hamit Altıntop ile Semih Kaya’nın ise takımdan ayrı koşu yaptığı ifade edildi. Galatasaray, bugün yapacağı antrenmanın ardından Eskişehir’e gidecek.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler