G.Saray devlerle karşılaşacak
Galatasaray, Trabzonspor, Ajax ve Celtic, devre arası hazırlık döneminde Antalya Cup'ta karşı karşıya gelecek.
Webaslan.com
Galatasaray ve Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in devre arasında büyük bir turnuvaya katılacak. Türkiye'nin 2 büyük takımı, Hollanda devi Ajax ve İskoçya'nın köklü kulübü Celtic ile Antalya'da karşı karşıya gelecek.
Türk Hava Yolları'nın sponsorluğunda, 8-12 Ocak arasında Antalya Wintercup ismi ile düzenlenen turnuvada maçlar Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanacak.
Turnuvada 9 Ocak günü Celtic ile Trabzonspor karşı karşıya gelecekken, 10 Ocak'ta da Galatasaray ile Ajax kozlarını paylaşacak.
İlk iki günün kaybedenleri 11 Ocak'ta 3.'lük maçına çıkacak ve turnuvanın kazananı 12 Ocak günü yapılacak final mücadelesi ile belli olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor



























