G.Saray deniyor ama...
Galatasarayımızın stoper arayışları kapsamında temasa geçtiği Arjantinli oyuncunun bonservisi için çılgın rakamlar ortaya çıktı.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın stoper arayışları kapsamında Brezilyalı Doria ve Kolombiyalı Eder Balanta ile birlikte temasa geçtiği isimler arasında gösterilen Marcos Rojo için gündeme çılgın rakamlar düştü.
Portekiz basınında yer alan haberlere göre; İngiltere Premier Lig'in transferde hızlı ekibi Southampton oyuncu için Sporting Lisbon ile temasa geçti ve 17 milyon euroluk bir teklif yaptı. Ancak Portekiz ekibinin 20 milyon euroluk bir bedel belirlediği ve bu rakamın altına inmek istemediği kaydedildi.
Sporting Lizbon ile 2 yıl daha sözleşmesi olan Rojo, defansın solunda da forma giyebiliyor. Dünya Kupası'ndaki performansı ile dikkat çeken 1.89'luk Arjantinli, 2 yıl önce Spartak Moskova'dan 4 milyon euroya Lizbon ekibine transfer olmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid Vinicius ile sözleşme yenilemeyi planlıyor

Calvert-Lewin, Everton'a veda etti!

Milan'da iki ayrılık: Walker ve Abraham takımlarına döndü

Napoli, Victor Osimhen'i geri çağırdı!

Vlahovic kalırsa Jonathan David askıya alınabilir!

Atalanta, Honest Ahanor transferinde mutlu sona yakın!

Inter, Ange-Yoan Bonny transferini bitirdi!

Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer açıklaması!

Chelsea, Joao Pedro için bastırıyor!

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens için Dortmund'la anlaştı!
