'G.Saray' demişlerdi! Çin'e gidiyor
Galatasaray'ın da bir dönem listesinde olan Parma'nın yıldız ismi Jonathan Biabiany, Çin Süper Lig ekiplerinden Guangzhou Evergrande'ye transfer olacak.
Webaslan Dış Haberler
Parma'nın başarılı yıldız ismi Jonathan Biabiany'nin devre arası transfer dönemi bitmeden Çin Süper Lig ekiplerinden Guangzhou Evergrande'ye transfer olacağı iddia edildi.
Biabiany'i Guangzhou Evergrande'ye getirmek için tecrübeli teknik direktör Marcello Lippi'nin de devrede olduğu belirtilirken, Çin ekibinin bu transfer için Parma'ya 7 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.
Bir dönem Dortmund'un yıldız oyuncusu Barrios'un da formasını giydiği Guangzhou Evergrande, Çin Süper Ligi'ni kazanırken, Asya Şampiyonlar Ligi'nde de zafere ulaşmayı başarmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Demba Ba, Le Havre'ın yeni sportif direktörü oldu

Liverpool, Victor Munoz'u transfer etti!

Inter, Cristian Chivu'nun sözleşmesini uzattı

Mason Greenwood çıkmazı!

Marc Cucurella'nın Real Madrid'e imza sonrası ilk sözleri!

Real Madrid, Konate'yi duyurdu!

Brest Teknik direktörü Eric Roy, hayatını kaybetti

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

























