'G.Saray' demişlerdi! Çin'e gidiyor
Galatasaray'ın da bir dönem listesinde olan Parma'nın yıldız ismi Jonathan Biabiany, Çin Süper Lig ekiplerinden Guangzhou Evergrande'ye transfer olacak.
Webaslan Dış Haberler
Parma'nın başarılı yıldız ismi Jonathan Biabiany'nin devre arası transfer dönemi bitmeden Çin Süper Lig ekiplerinden Guangzhou Evergrande'ye transfer olacağı iddia edildi.
Biabiany'i Guangzhou Evergrande'ye getirmek için tecrübeli teknik direktör Marcello Lippi'nin de devrede olduğu belirtilirken, Çin ekibinin bu transfer için Parma'ya 7 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.
Bir dönem Dortmund'un yıldız oyuncusu Barrios'un da formasını giydiği Guangzhou Evergrande, Çin Süper Ligi'ni kazanırken, Asya Şampiyonlar Ligi'nde de zafere ulaşmayı başarmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'da orta saha için büyük plan!

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

Davide Frattesi için 35 milyon euro























