G.Saray, Beşiktaş ve F.Bahçe ile farkı açacak
Galatasaray, ligde de mutlu sona ulaşırsa şampiyonluk farkı ezeli rakipleri F.Bahçe ile 3'e, Beşiktaş ile 7'ye çıkacak. Terim farkıyla yeni sezonun da en büyük favorisi olacak.
Akhisar'ı yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Galatasaray şimdi sezonun ikinci finaline yani Başakşehir maçına bileniyor... Pazar günü 50 bin taraftarının karşısında rakibini devirmesi halinde 22. şampiyonluğunu ilan edecek olan Sarı- Kırmızılılar sadece bir kupa kaldırmayacak, ezeli rakiplerine karşı çok önemli avantajlar da yakalayacak.
BU MAKAS ZOR KAPANIR
Cimbom ligde mutlu sona ulaşırsa şampiyonluk sayılarında makas açılacak... Sarı-Kırmızılılar'ın Fenerbahçe ile arasındaki fark 3'e, Beşiktaş ile de 7'ye çıkacak. Bu makası kapatmak çok zor olacak.
MALİ TABLO ÇOK RAHATLAYACAK
Şampiyonluk aynı zamanda ekonomik olarak büyük gelir anlamı taşıyor... Yaklaşık 500 milyon lirayı kasasına koyacak olan Cimbom rakiplerinden daha rahat olan ekonomik tabloyu çok iyi bir noktaya getirecek.
YENİ SEZONUN DA FAVORİSİ
F.Bahçe yeni sezonda sil baştan kadro kuracak. Beşiktaş da yola yeni hocayla çıkacak. Galatasaray ise oturmuş kadrosu Fatih Terim faktörüyle yeni sezonun da en büyük şampiyonluk favorisi olacak.
FARKLI BİR BOYUTA GELECEK
Son yıllardaki başarıları ve kaldırdığı kupalarla ezeli rakiplerine psikolojik üstünlük kuran Galatasaray, Başakşehir'i de mağlup ederse avantajını çok farklı bir boyuta taşıyacak.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!




























