G.Saray - Benfica maçı için ne dedi?
Galatasaray'ın eski futbolcularından Mario Jardel açıklamalarda bulundu.

- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın eski futbolcularından Mario Jardel, sarı-kırmızılıların Devler Ligi'nde Benfica ile oynayacağı karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.
Sarı-kırmızılıların Türk Telekom Arena'da Benfica'yı zorlayacağını ifade eden Jardel, Portekiz temsilcisinin bu engeli aşmasının da mümkün olabileceğini söyledi.
Mario Jardel açıklamasında, "Galatasaray, Benfica için güçlü bir rakip olacak. Yüksek derecede bir seyirci baskısıyla karşı karşıya kalacaklar. Ancak Benfica iyi bir takım ve üst seviyede bir ekip. Ne kadar güçlü olduğunu Atletico Madrid'i yenerek gösterdiler. Madrid'de kendi evlerinde onları mağlup ettiler" dedi.
2000 yılında Galatasaray'a transfer olan Brezilyalı yıldız, Real Madrid ile oynanan Süper Kupa maçında sarı kırmızılılara kupayı getiren golü atmıştı. "Süper Mario" Jardel, ligde de 24 maçta 22 gol atmayı başarmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!

Liverpool, Atletico Madrid'i 90+2'de yıktı!

PSG, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı!

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"
