G.Saray ara vermiyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile karşılaşacak Galatasaray, çalışmalarına ara vermeden başladı.
Anadolu Ajansı
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Roberto Mancini yönetimindeki antrenmanda dünkü karşılaşmada ilk 11'de forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptıkları belirtildi. Diğer futbolcuların ise dar alanda çift kale maç oynadıkları kaydedildi.
Torku Konyaspor maçında sakatlanan ve çekilen MR'ında sağ üst arka adalesinde kas zorlanması tespit edilen Sneijder'in antrenmana katılmadığı, sağ ayak birinci parmağında yerinden oynamamış kırığı bulunan Muslera'ya ise özel bir bandaj uygulanıp tedavisine başlandığı ifade edildi.
Belinde zorlanma olan Chedjou'nun ise tedavisine başlandığı bildirildi.
Sakatlığı bulunan Gökhan Zan takımdan ayrı çalışırken, sağ kasık adalesinden sakatlanan Ufuk Ceylan'ın tedavisine devam edildiği, Hakan Balta'nın ise salonda ve sahada antrenman yaptığı açıklandı.
Sarı-kırmızılılar, Kopenhag maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou

Milan büyük darboğazda; tüm oyuncular satılık!

Uli Hoeness: "Kompany giderse Sebastian Hoeness gelir!"

Paul Pogba: "Futbolu bırakmayı düşündüm"

Real Madrid'in hayali: Kenan Yıldız

Chelsea'de yeni aday Xavi Hernandez!

Schalke'de hedef Kolasinac: Dzeko'dan mesaj!

Jamie Carragher'dan Chelsea'ye eleştiri!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

























