G.Antep'e şampiyonluk çıkarması!
Galatasaray'ın Gaziantep deplasmanında yapacağı maç sonrasında şampiyonluğu ilan etme ihtimali sarı-kırmızılı taraftarları atağa geçirdi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından toplam 9 maçlık cezaya çarptırlan Fatih Terim'i yalnız bırakmamak adına Gaziantepspor deplasmanında da yerini alacak olan başkan Ünal Aysal, maçtan önce de takımın kamp yaptığı otele ziyarette bulunacak.
Başkan Ünal Aysal'ın yanı sıra yönetim kurulu üyelerinin büyük bir bölümü de Kamil Ocak Stadı'ndaki yerini alacak. Galatasaray Yönetimi, Gaziantepspor maçı için kendilerine ayrılan 850 biletin arttırılması için de Gaziantepspor yönetimine başvuruda bulundu.
Stat kapasitesinin yüzde 5'i oranında bilet alma hakkına sahip olan sarı-kırmızılın yönetim, Gaziantepspor Kulübü'nden anlayış bekleyerek 5 bin bilet talebinde bulundu. Gaziantepspor Kulübü'nün Galatasaray'a vereceği cevap şimdiden merak konusu olmaya başlarken; sarı-kırmızılı taraftarlar Kamil Ocak Stadı'nı tıklım tıklım doldurmak için organize olmaya başladı.
İstanbul - Gaziantep uçak seferlerine yoğun ilgiden dolayı bilet fiyatlarında patlama yaşanırken; satışa çıkacak olan biletlerin karaborsa da yüksek fiyatlar ile satışa çıkması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"



























