Füzeler Poldi’den
G.Saray’ın Trabzon’daki en büyük gol umudu Podolski olacak. Hocası da Alman yıldızdan geçen hafta olduğu gibi bol bol şut çekmesini istedi
Devler Ligi hesabı yapan Galatasaray’da Trabzonspor maçı öncesi parola mutlak galibiyet...
Cimbom’un ikinci yarının flaş ekibi bordo-mavililere karşı beraberliğe dahi tahammülü yok. Zorlu mücadelede Galatasaray’ın en uç bölgesinde Lukas Podolski görev yapacak.
Sarı-kırmızılıların en büyük gol umudu olan Alman yıldız ile Teknik Direktör Igor Tudor özel bir görüşme yaparken, Podolski’den bol bol şut çekmesini istedi. Lukas Podolski, geçen yıl TT Arena’da 2-1 kazanılan olaylı maçta Trabzonspor ağlarını havalandırmayı başarmış, Cimbom’a beraberlik sayısını müthiş bir şutla getirmişti.
Mağlubiyeti tattıracaklar
Galatasaray’ın bu maçta bir başka hedefi de yeni stadında hiç mağlubiyet almayan Trabzonspor’a yenilgiyi tattırmak.
Trabzonspor’un ligin ikinci yarısında müthiş bir form yakaladığını söyleyen Tudor, “Ligin en iyi çıkış yapan ekiplerinden birine karşı oynayacağız. İki iyi takımın maçı olacak. Oyun disiplininden kopmadan 90 dakika boyunca mücadele etmeliyiz. Gençlerbirliği maçındaki gibi maç bitene kadar pes etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Werder Bremen son dakikada kazandı

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano




















