Futbolculara 'Rocky' idmanı
Prandelli, bütün takıma Florya'da merdiven idmanı yaptırdı, görüntü Rocky filmlerininin unutulmaz 72 basamaklı merdiven çalışmasını hatırlattı.
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına dün Florya'daki idmanla devam etti. Sabah çalışmasında Teknik Direktör Cesare Prandelli, bütün futbolculara merdiven idmanı yaptırdı. Rocky filmlerinde Slyvester Stallone'nin Philadelphia sanat müzesi önündeki 72 basamaklı merdivenleri çıktığı unutulmaz sahneyi anımsatan Prandelli'nin çalışması sonrası futbolcuların pestili çıktı.
ŞAMPİYONLUK MESAJI GİBİ
Isınma koşusunun ardından futbolcuları Florya'daki tribünlere çıkartan İtalyan Hoca, futbolcuların dayanıklılık ve kuvvetini arttırmak için merdiven çalışmasıyla dikkat çekti. Bu tarz çalışmalar kulüplerde nadir görülürken Prandelli yeni bir çığır açacak gibi gözüküyor. Bu arada Rocky Stallone, bu çalışmayı "Şampiyon" sözlerini söyleyerek hırsını maksimuma çıkartıyordu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson
























