Fulham pes etti! Frei çok yakın
19 yaşındaki orta saha için Fulham’la 2 milyon Euro’ya anlaşıldı. U-20 Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda da mücadele eden oyuncuya turnuvanın ardından resmi imza attırılacak.
Vatan
Başkan Ünal Aysal, Vatan’a verdiği röportajda kendilerine en yakın ismin Kerim Frei olduğunu açıklarken transferde sona gelindi. 2011-12’de Fulham formasıyla büyük çıkış gösteren ve 7’si Avrupa Ligi olmak üzere 25 maçta forma giyen milli oyuncumuz ertesi sezon ise sezona Fulham’da başlamış ancak sezonu kiralık olarak Cardiff City’de tamamlamıştı.
MARTIN JOL PES ETTİ
Hocası Martin Jol, oyuncunun satılmasına karşı çıkarken A Milli Takımımız’da da forma giyen Frei, G.Saray’da oynamak istediğini açıklayınca Jol da yelkenleri suya indirip transfere onay verdi. 1993 doğumlu olan Kerim Frei, altyapılarda İsviçre Milli Takımı adına mücadele ederken Abdullah Avcı’nın çabalarıyla Türkiye’yi tercih etti ve A Milli Takım formasını 8 kez sırtına geçirdi.
Terim’in de ısrarla istediği oyuncu için Fulham, 3 milyon Euro’luk isteğine rağmen 2 milyon Euro’ya ikna edildi. U 20 Milli Takımı kadrosunda bulunan Frei için her konuda anlaşılırken turnuvanın ardından sözleşme imzalanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"

İspanya'da olay Arda Güler yorumu: 'Kabul edilemez!'

Mbappe'den Zidane sözleri: "Film gibi ama gerçek"





























