Fulham, Galatasaray'a haber gönderdi: "Fiyatı düşürdük"
Fulham'dan 18 milyon avroluk satın alma opsiyonu ile kiralanan orta saha için yeniden kiralama teklifi yapıldı. Bonservisi de 10 milyona kadar indi
Sezon başı kiralanan futbolculardandı Jean Michael Seri... Galatasaray'ın Fulham'dan satın alma opsiyonu ile bir sezonluğuna kadrosuna kattığı orta saha performansıyla Fatih Terim'den tam not aldı.
İmparator, Seri'nin kadroda tutulması için yönetime rapor verdi. Mustafa Cengiz yönetimi de 18 milyon avro satın alma opsiyonu bulunan Fildişi Sahili vatandaşı oyuncu için temaslara başladı. Yönetim, orta saha oyuncusunu bir sezon daha kiralama önerisini Fulham'a iletti. Önceliği satışa veren İngiliz ekibi de rakamı 18 milyon avro olarak belirlediği bonservis ücretini koronavirüs darbesi sebebiyle 10 milyon avrolara kadar indi.
Kalmaktan yana...
Her kulüp gibi ekonomik anlamda zor bir sürece giren ve kemerleri daha da sıkması gereken Galatasaray ise bu bedeli karşılayamayacağını bildirdi. Ancak Seri'yi bir sezon daha kiralama önerisini tekrarladı. Ve 28 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonunun da daha makul rakamlara (5-6 milyon) çekilmesini istedi. Fulham Kulübü ise henüz geri dönüşte bulunmadı ancak Seri'nin Galatasaray'daki kariyerine devam etme düşüncesi sarı-kırmızılıların elini güçlendirdi. Terim'in yeni sezon planları arasında olan oyuncunun kesin durumunun mayıs sonuna kadar netlik kazanması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona
























