Frei'a 5 yıllık sözleşme

İngiliz basını Galatasaray'ın renklerine katmaya hazırlandığı Kerim Frei'a 5 yıllık kontrat önereceğini ileri sürdü.  

Webaslan Dış Haberler
Frei'a 5 yıllık sözleşme

Yabancı transferini kapatan ve rotasını yerlilere çeviren Galatasaray'da Kerim Frei ismi yüksek sesle anılmaya başlandı. İngiliz basını 19 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'a gitmeye hazırlandığını ifade ederken, sarı-kırmızılıların genç futbolcuya 5 yıllık uzun süreli bir mukavele önereceği ileri sürüldü.

Galatasaray'ın Kerim Frei için İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'a 3 milyon Euro civarında bir rakam önerdiğinin altı çizilirken, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, "Kerim Frei ile ilgileniyoruz" sözüne yer verildi.

Türkiye'de düzenlenen U-20 Dünya Kupası'nda boy gösteren Frei, turnuvanın bitmesinin ardından takımı Fulham'da çalışmalarına devam etti. İsviçre pasaportlu Türk futbolcu geçtiğimiz sezon 23 resmii maçta forma giydi ve 2 asist yaptı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler