Fransızlar Galatasaray'ın yeni transferini açıkladı
Sezon sonunda savunmasını güçlendirmesi beklenen Galatasaray'ın, bonservisi elinde olan Rolando için harekete geçti.
Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala lider bulunan Galatasaray için Fransa'dan sürpriz bir iddia gündeme geldi.
Avrupa futboluna adını Porto'da duyuran ve 2015/2016 sezonundan bu yanan Marsilya'da forma giyen Rolando'nun Galatasaray'ın gündeminde olduğu ortaya çıktı. Fransız basınında geniş yer bulan haberde, Marsilya'daki sözleşmesi sona eren ve yeni kontrat teklifi almayan Rolando'nun ayrılacağı belirtildi.
Fransa'da yer alan iddiaya göre savunmayı güçlendirmek isteyen Galatasaray Portekizli oyuncuyu gündemine aldı. Galatasaray ile Rolando arasında kısa süre içinde bir görüşme yapılabileceği belirtildi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada transfer için konuşmanın erken olduğunu söylerken ''Mayıs'ta bakacağız'' ifadelerini kullanmıştı.
Tecrübeli savunmacı Rolando bu sezon Marsilya formasıyla 43 resmi maça çıktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
