Fransızlar alarma geçti: "En az 40 bin Türk"
Gurbetçiler, Milli Takımımızı Paris'te yalnız bırakmayacak. 81.338 kapasiteli Stade de France'ta en az 40 bin Türk olacak.
A Milli Futbol Takımımız'ın Fransa ile Paris'te oynayacağı maça gurbetçilerimiz adeta çıkarma yapacak.
Fransa Futbol Federasyonu medya ofisinden L'Equipe'e verilen açıklamada, "Emniyet güçlerinden bu maç için ekstra destek istedik. Alarm durumuna geçtik. Maçın biletleri, normalden daha hızlı bir şekilde satılıyor ve neredeyse tükendi. 1-2 gün içerisinde de tamamen tükenmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
"40 BİN CİVARINDA TÜRK OLACAK"
Açıklamanın devamında, "Türk taraftarlar için ayırdığımız 3200 bilet günler öncesinden tükendi. Ayrıca, Fransa için ayrılan alanda da Türkler olacak. Maçta 40 bin civarında Türk taraftar olacağını tahmin ediyoruz." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.
"ALMANYA, BELÇİKA VE İSVİÇRE'DEN GELİYORLAR"
Fransa Futbol Federasyonu,"Türk taraftarlar, biletleri direkt olarak satın almadığı için tam olarak kaç kişi olduklarını bilemiyoruz. Biletleri, üçüncü parti satıcılardan alıyorlar. Maç ve 1 gün öncesinden Paris'e Almanya, İsviçre ve Belçika'dan normalin üstünde bir yolcu sayısı var." diyerek sözlerini noktaladı.
SAINT-DENIS'TE EKSTRA ÖNLEMLER
Haberin devamında, Fransız emniyetinin maçın oynanacağı Stade de France'ın bulunduğu Saint-Denis'de ekstra önlemler aldığı vurgulandı. Ayrıca, maç için stadyumda 600 polisin bulunacağı da belirtildi.
Milli Takımımızın Fransa ile 14 Ekim Pazartesi akşamı 81.338 kişi kapasiteli Stade de France'ta karşı karşıya gelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bournemouth'tan Antonio Silva hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool'da ortalık karıştı! Jones ile Szoboszlai tartıştı

Eddie Howe, Newcastle United'dan ayrıldı

Mykhailo Mudryk'in cezası kaldırıldı, futbola geri dönüyor

Manchester City'den kaleci hamlesi: Geronimo Rulli

Bayer Leverkusen'de Grimaldo'nun yerine Miguel Gutierrez

Como'dan Chalobah atağı! Chelsea ile pazarlık sürüyor

Chelsea'ye Abramovich yüzünden ceza!

İspanyol yıldız Pedro Porro'nun tatil tercihi Antalya oldu

Acun Ilıcalı: "Real Madrid'de bol şans"


























