Fransa'dan Pino'ya şok!
Galatasarayımızın eski oyuncusu Juan Pablo Pino, gittiği takımlarda bir türlü dikiş tutturamadı! Şimdi de Pino'yu kovdular... İşte Pino'nun takımında yaşadığı ilginç olay!
Webaslan Dış Haberler
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Eski Galatasaraylı orta saha oyuncusu Juan Pablo Pino'nun kulübü Bastia ile olan sözleşmesini karşılıklı feshettiği öğrenildi.
Sezon başında Fransa'nın Bastia takımına transfer olan Kolombiyalı yıldız, Bastia ile sadece 4 maça çıkmış bunlardan ikisinde ilk 11'de başlamıştı.
Bastia, Benjamin Mokulu ve Joao Rodriguez'in ardından ara transfer dönemindeki üçüncü ayrılığını da yaşamış oldu.
Pino daha önce 2010-13 yılları arasında Galatasaray'da forma giymiş ancak bir türlü kendisinden beklenilen performansı sergileyememişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!


























