Fransa'dan Pino'ya şok!
Galatasarayımızın eski oyuncusu Juan Pablo Pino, gittiği takımlarda bir türlü dikiş tutturamadı! Şimdi de Pino'yu kovdular... İşte Pino'nun takımında yaşadığı ilginç olay!
Webaslan Dış Haberler
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Eski Galatasaraylı orta saha oyuncusu Juan Pablo Pino'nun kulübü Bastia ile olan sözleşmesini karşılıklı feshettiği öğrenildi.
Sezon başında Fransa'nın Bastia takımına transfer olan Kolombiyalı yıldız, Bastia ile sadece 4 maça çıkmış bunlardan ikisinde ilk 11'de başlamıştı.
Bastia, Benjamin Mokulu ve Joao Rodriguez'in ardından ara transfer dönemindeki üçüncü ayrılığını da yaşamış oldu.
Pino daha önce 2010-13 yılları arasında Galatasaray'da forma giymiş ancak bir türlü kendisinden beklenilen performansı sergileyememişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid

Galatasaray maçı sonrası Lloyd Kelly'e ırkçı saldırı

Manuel Locatelli: "Geri dönüşe ne kadar inanabiliriz?"

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Vinicius Junior!

Juventus'ta Juan Cabal da Galatasaray maçında yok!

Juventus'ta sakatlık: Gleison Bremer

Andrea Cambiaso, Galatasaray rövanşında yok!

Luciano Spalletti: "Galatasaray stadı yanıyor"

Kenan Yıldız: "Harika oynamamız gerekiyor"


























