Fransa, Bafetimbi Gomis ve Carrasso'yu konuşuyor
Antalyaspor'u 3-0 yenerek, ligde liderliği kapan Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ve Cedric Carasso'nun performansı Fransa'da da yakından takip edildi.
Antalyaspor'u 3-0 yenerek, ligde liderliği kapan Galatasaray'da Bafetimbi Gomis ve Cedric Carasso'nun performansı Fransa'da da yakından takip edildi.
Aslan'ın 2 Fransız yıldızı, ülkelerinin basınında geniş yer buldu. Galibiyete 2 golüyle katkı veren Gomis için France Football, "Gomis ile Galatasaray liderliği aldı" denildi.
Eurosport Fransa'da da "Gomis'in dublesiyle Galatasaray liderliğe oturdu" diye yazdı. Fransız L'Equipe gazetesinde de Gomis'in golleri yer aldı.
Öte yandan bu sezon ilk kez oynayan kaleci Carasso'nun ilk gecesinde galibiyet aldığı da vurgulandı.
Marsilya formasıyla geçen sezonu 20'si lig, 1'i kupa olmak üzere 21 golle tamamlayan Bafetimbi Gomis, bu sezon Galatasaray'da 17'si lig, 3'ü kupa olmak üzere şimdiden 20 gole ulaştı, geçen sezonu yakalamasına bir gol kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham'dan Gonzalo Garcia hamlesi

Rodri için Ballon d'Or açıklaması!

Manchester City'de Phil Foden'a yeni sözleşme

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi


























