Forvette 5'te 5: Barış Alper Yılmaz
Galatasaray'da Göztepe maçına forvet başlayan Barış Alper Yılmaz göz kamaştırdı. Göztepe deplasmanında hata yapmayan G.Saray, milli yıldızın şık kafa golüyle sevindi.
Galatasaray, Göztepe deplasmanında maçın ilk yarısında skoru alırken, maça forvet başlayan Barış Alper Yılmaz, yıldızını parlattı.
Enfes bir kafa golüne imza atan 25 yaşındaki futbolcu, takımına galibiyet yolunda önemli bir katkı yaptı. Süper Lig'de 7. kez ağları sarsan Barış Alper, tam 6 hafta sonra gol hasretini sona erdirdi. Geçtiğimiz cumartesi günü Trabzonspor deplasmanında asist yapan milli yıldız dün akşam da erteleme maçında Göztepe'ye golünü attı.
FORVETTE 5. KEZ SEVİNDİ
Barış Alper Yılmaz, bu sezon Süper Lig'de bir maça 5. defa forvet hattında başladı ve 5. kez gol sevinci yaşadı. Başarılı yıldızın forvet hattında oynadığı maçlarda ayrıca 3 de asisti bulunuyor. Barış Alper, forvet başladığı Gaziantep, Karagümrük, Gençlerbirliği, Konyaspor ve Göztepe karşılaşmalarında rakip fileleri havalandırdı. Öte yandan 04.48'de lig kariyerinin en hızlı golünü atan Barış Alper, Göztepe'nin bu sezon ligde yediği en erken golü de kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

























