Formaya hasret kaldı!
Galatasaray'da geçen sezonun önemli isimleri arasında yer alan yıldız oyuncuya Fatih Terim bu yıl henüz resmi maçlarda forma vermedi.
Webaslan.com

Geçen sezon 24'ü lig olmak üzere 33 karşılaşmada görev yapan Dany, sezon öncesi yetersiz performansıyla eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Hazırlık döneminde oynanan maçlarda yaptığı hatalar ve penaltılar çok konuşulan Dany, ligde oynanan 3 maçta da yabancı sınırlamasına takıldı.
Formunu yetersiz bulan Terim, Dany yerine savunmada Semih ile birlikte Gökhan Zan ve Chedjou'yu kullanmayı tercih etti. Muslera, Eboue, Melo, Sneijder, Drogba ve Chedjou gibi isimleri ilk olarak tercih eden Fatih Terim'in bu performansıyla Kamerunlu oyuncuya kolay kolay şans vermeyeceği konuşuluyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!
