Fofana sürprizi! Menajerler Galatasaray'a Fildişili orta sahayı önerdi
Al-Nasr’dan ayrılmak isteyen Seko Fofana menajerler tarafından Cimbom’a teklif edildi. Sergio Oliveira’nın kontratı dondurulur ise Aslan harekete geçecek.
Ara transfer dönemi yaklaşırken Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılı takıma menajerler tarafından Suudi ekibi Al- Nassr'dan ayrılmak isteyen Seko Fofana teklif edildi.
İlk etapta Tanguy Ndombele ile yollarını ayırıp bu mevkiye transfer yapmayı planlayan Cimbom'un Fransız yıldızın son haftalardaki etkili performansı sonrası yıldız futbolcuyla yola devam etmeyi düşündüğü belirtildi.
YÖNETİMİN OLIVEIRA PLANI
Yönetimin de Okan Buruk'un Fofanaismine sıcak bakması sonrası sakatlığı sebebiyle sahalardan uzun süre uzak kalacak olan Sergio Oliveira'ya kontrat dondurma teklifinde bulunacağı öğrenildi. Portekizli yıldızın teklifi kabul etmesi halinde yönetimin Fofana'yı kiralamak için Al-Nassr ile masaya oturacağı da gelen haberler arasında.
Bu sezon başında 25 milyon Euro karşılığında 3 yıllığına transfer olduğu Suudi ekibinde 19 maça çıkıp 1 gol, 2 asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki yıldızın takımıyla olan kontratı 2026'da sona erecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

























