Florya'nın zeminine büyük yatırım!
Florya Metin Oktay Tesisleri'nin zemini sezon sonunda yenilenecek. .
Igor Tudor'un yaşanan sakatlıklar nedeniyle kabusu haline gelen Florya Metin Oktay Tesisleri'nin zemini sezon sonunda yenilenecek.
Kemerburgaz Tesisleri'nin 1 yıl içinde yetişmeyecek olması nedeniyle yönetim, 1 milyon TL'ye Florya'yı yenileme kararı aldı.
GÖRÜNTÜLER ŞOK ETMİŞTİ
Galatasaray’ın U17 Takımı, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Büyükçekmece Tepecikspor’la karşılaştı. Sarı kırmızılıların mücadelesinde dikkatleri sahanın zemininin bakımsız görüntüsü dikkati çekti.
Sosyal medyada taraftarların tepkisini çeken bu görüntü uzunca bir süredir gündemdeydi. Hatta Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor da yaptığı açıklamada yaşanan sakatlıklarla ilgili olarak saha zemininden şikayet etmişti.
Florya’daki idman sahalarının zemininde yaşanan bu bozukluğun bile giderilememesi Galatasaray yönetimine olan eleştirileri bir kat daha arttırdı. Galatasaray Kulübü Faaliyet Raporu’nda “Tesisin tüm doğal çim sahalarının bakımları yapılmıştır” ifadeleri yer almıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!

Manchester United'da büyük kararsızlık

Camavinga da Türkiye forması giydi!

Barcelona ve Manchester City'den ilk kayıp!

Mbappe, Çin'de kriz çıkardı, La Liga yayınları durduruldu!























