Florya'da savunma antrenmanı
Galatasaray, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor...
Webaslan.com

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılıların, defansif ağırlıklı taktik bir çalışmanın ardından çift kale maç oynadığı bildirildi. İdmanın kanat organizasyonlarıyla tamamlandığı ifade edildi.
Milli takım kamplarından dönen Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Lukas Podolski ve Martin Linnes'in antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı, milli maçta sakatlanan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in ise tedavisine devam edildiği kaydedildi.
Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu'nun tedavilerinin ardından kendileri için hazırlanan özel programlar dahilinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdüğü, Hakan Balta'nın da salon çalışmalarına başladığı vurgulandı.
Galatasaray, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Sarı-kırmızılılar, idmanın ardından özel uçakla Eskişehir'e gidecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!
