Florya'da neşeli idman
Galatasarayımız, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Kaleci antrenörümüz Claudio Taffarel de antrenmanda yer aldı.
Webaslan.com

Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda saat 18.30'da bir araya gelen futbolcular, Teknik Direktör Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş ve kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde yaklaşık 1 saat 30 dakika süren bir çalışma yaptılar.
Antrenmana kaleci antrenörü Claudio Taffarel'de katıldı.
Sezon açılışının ardından 3 grup halinde sağlık kontrolleri yapılan futbolcularında yer aldığı idmanda dayanıklılık ve 5'e 2 top kapma çalışmaları gerçekleştirildi.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı yapacağı çift antrenmanla devam edecektir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan, Berkay Karaca'yı kadrosuna katıyor

Real Madrid'in yıldızlarından Suudi Arabistan'a ret!

Pep Guardiola'dan ayrılık mesajı

John Stones'tan transfer iddialarına yanıt!

Vitinha: "Ballon d'Or'u Dembele hakediyor!"

Manchester United'dan 85 milyon euro'luk transfer!

Köln, Cenk Özkacar'ı kiralık olarak kadrosuna kattı

Real Madrid, Gonzalo Garcia'nın sözleşmesini uzattı

Real Madrid'in yeni dokuz numarası: Endrick!

Donnarumma transferinde Galatasaray'a üç dev rakip!
