Florya'da geri sayım başladı
Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Webaslan.com

Sosyal medyada tavan yapan bilet fiyatları çılgın rakamlara alıcısını arıyor. Açık tribün biletleri 75 TL'den satışa sunulurken, karaborsada bu biletin fiyatının 350 TL'ye kadar ulaştığı bilgileri geliyor.
Bunun önüne geçmek isteyen güvenlik güçleri maç günü karaborsacılara göz açtırmayacak. Stat çevresinde sıkı bir şekilde çalışacak olan güvenlik güçleri, metro içerisinde de denetim gerçekleştirecek.
Karşılaşma oynanacağı gün Türk Telekom Arena'ya biletsiz olarak gelen sarı-kırmızılı taraftarların stada girmesi imkansız gözüküyor. Bu zorlu mücadelede takımına stattan destek olamayacak olan milyonlarca Galatasaray taraftarı, GS Store'dan alacakları ürünlerle sarı-kırmızılara yapabileceğinin tamamını verecek.
Mücadelenin ardından Florya'da her türlü skor halinde binlerce taraftar olacak...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!

Atalanta'da Ederson için 75 milyon euro!

Manchester City, Grealish'i elden çıkarmak istiyor!
