Florya'da gençlik aşısı
Galatasarayımız, Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı lig maçının hazırlıklarına devam etti.
Cim-Bom, Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı lig maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana altyapıdan gençler de katıldı. U21 takımından Soner Gönül ve İbrahim Demirbağ, U19 takımından Kerem Çalışkan ve Muhammet Yeşilyurt ile U17’den Gökay Güney de idmanda yer aldı.
Milli takım kamplarında bulunan oyuncuların katılmadığı antrenmanda sakatlıkları süren Sabri Sarıoğlu ve Sinan Gümüş’ün tedavilerinin ardından salonda ve sahada çalıştığı belirtildi.
CANAYDIN'A KOŞTULAR
Galatasaray Kulübü’nün eski başkanlarından Özhan Canaydın vefatının 6. yılında Bursa’daki Canaydın İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından mezarı başında anıldı. Canaydın’ın, Hamitler Mezarlığı’ndaki kabri başında bir araya gelen öğretmenler ve öğrenciler, unutulmaz başkanın mezarına karanfil bırakıp, dua etti.
TARIK'A KUTLAMA
Tarık Çamdal 25. yaş gününü Florya’da kutladı. Genç futbolcu antrenman öncesi pasta keserken, tebrikleri kabul etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Musiala yine bayıldı! Sağlık durumunu açıkladı

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!

Real Madrid'de Arda Güler ve Bellingham gündemi



























