Florin Andone'den ayrılık sinyali
Galatasaray'ın sakatlık yaşayan ve bir süredir sahalardan uzak kalan oyuncusu Florin Andone, takımdaki geleceğine dair sözler sarf etti.
Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Florin Andone, antrenmanlarına bireysel olarak devam ediyor. İspanyol basınına röportaj veren Rumen golcü, Galatasaray'daki geleceğine dair sözler sarf etti.
Golcü oyuncu "İyileşince Galatasaray'a tekrar katılacak mısın?" sorusuna;
"Şu an için Cordoba'da antrenman yapıyorum. İki hafta içinde belki Galatasaray'da, belki de Brighton'da olacağım. Eğer Brighton'da beni tekrar kadroda görmek isterlerse, istedikleri zaman oraya dönerim." dedi.
Galatasaray'daki ortamın çok farklı olduğunu da belirten Andone; "Ancak Galatasaray'da yaşadığım duygu çok farklı, Türkiye'nin Real Madrid'i gibi, inanılmaz bir kulüp. Her ne kadar elenmiş olsak da; Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansım oldu." dedi.
Rumen rorvet ayrıca gelecekteki hayallaeri üzerine de; "Önemli olan tek şey bu oyunda anılar. İleride bir gün torunlarıma İspanya'da, Premier Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı anlatacağım. Kazandığım her şeye şükür ediyorum. Şu anda 26 yaşındayım, umarım en az 4-5 sene daha oynayabilirim." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta Galatasaray öncesi iki soru işareti

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Juventus'tan Galatasaray maçı öncesi Kenan Yıldız kararı!

Spalletti'nin kaderi 'sarı-kırmızı'ya bağlı!

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü
























