Florin Andone: "Ne yazık ki, futbol..."
Romanya'nın İspanya karşısında tek golünü atan Florin Andone, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Romanya'nın Bükreş'te İspanya'ya 2-1 mağlup olduğu maçta ülkesinin tek golünü atan Galatasaray'ın yeni transferi Florin Andone, maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Andone, "Ne yazık ki, beraberlik golünü bulamadık. Ne yazık ki, futbol böyle bir şey. Beraberlik golünü atacak fırsatım oldu ancak çabam yeterli olmadı. Takımımın gösterdiği çabadan ötürü gururluyum. Sonuna kadar savaştık." ifadelerini kullandı.
"Bu maçtan beraberlikle ayrılmayı hak ettik." ifadeleriyle sözlerini sürdüren Andone, "Bence maçın adamı Tataruşanu'ydu. Sahada en iyi performansı gösteren oyuncuydu. Herkes bunu katılacaktır. Bizi neyin beklediğini biliyorduk. Çok kaliteli ve güçlü bir takıma karşı oynadık. İlk yarıdan ucuz kurtulduk aslında. 1-0 bitmesi şanstı. İkinci yarıda ise daha iyi olan taraf bizdik." diyerek konuşmasını noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Newcastle United, Sörloth'un peşinde

Vinicius Junior'un evinde yangın paniği

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi: Jorge Mendes devrede

Zenit'de Gerson, Brezilya'ya dönmek istiyor!

Mbappe'den Madrid–Paris karşılaştırması

Bruno Fernandes'ten transfer iddilarına net yanıt!

İtalya'da ayın oyuncusu Pulisic!

Bayern Münih, Köln'ün genç yıldızını radarına aldı!

Daniel Guzia'dan Vinicius Junior'a sert eleştiri!

Liverpool'da sakatlık gerçekleri: Alisson Becker
