Florin Andone, İspanya'da aradığını bulamadı
Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Florin Andone'nin, kariyerinde sıkıntılı günler yaşadığı belirtildi.

Brighton'dan yaz transfer döneminde Cadiz'e kiralanan Florin Andone'nin, kariyerinde sıkıntılı zamanlar geçirdiği ifade edildi.
3 MAÇTA 110 DAKİKA
İngiliz medyasında yer alan haberlerde; İspanyol ekibinde bu sezon 3 maçta sadece 110 dakika süre alabilen Rumen futbolcunun, geleceğinin belirsizliğini koruduğu aktarıldı.
Cadiz'de aradığını bulamayan 28 yaşındaki forvetin, Ocak ayında Brighton'a dönme ihtimalinin de bulunduğu ancak İngiliz ekibinin teknik direktörü Graham Potter'ın, kendisine daha önce takımda süre şansı vermediği hatırlatıldı.
2019-2020 SEZONUNDA GALATASARAY'A KİRALANDI
Florin Andone, 2019-2020 sezonunda Galatasaray'a kiralık olarak transfer oldu. Sarı-kırmızılılarda 12 maçta forma giyen forvet oyuncusu, 2 kez fileleri havalandırabildi. Söz konusu sezonda Galatasaray'ın, Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta sakatlanan Andone'nin çapraz bağları yırtıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!

Real Madrid Vinicius ile sözleşme yenilemeyi planlıyor
