FLAŞ! Grosskreutz'u açıkladılar...
Bundesliga ekiplerinden Stuttgart, Grosskreutz'u sağlık kontrollerinden geçirdiğini açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 27 yaşındaki Grosskreutz'un sağlık kontrolünden geçtiği belirtilirken görüşmelerin sürdüğü vurgulandı.
Konuyla ilgili konuşan Sportif Direktör Rubin Dutt; "Kevin Grosskreutz için Galatasaray'la anlaşma henüz sağlanmadı. Kısa süre içerisinde anlaşmayı umuyoruz. Groskreutz'un takıma futbol kalitesi ve kazanma gücü getireceğini düşünüyoruz. Farklı pozisyonlarda oynayan bir oyuncu. Takımımıza katkısı olacaktır. İstanbul'daki kötü zamanın ardından Kevin futbola aç durumda." sözlerini kullandı.
KRAVETS'İ DE AÇIKLADILAR
Öte yandan Alman ekibi Stuttgart, Dynamo Kiev'den Artem Kravets'in de sağlık kontrolünden geçtiğini açıklarken 26 yaşındaki forvetin kiralanması için Ukrayna ekibi ile anlaşmaya yakın oldukları belirtildi.
Kravets(solda) - Grosskreutz(sağda)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede

Real Madrid'de Nico Paz kararı

Luka Modric, Milan için geliyor!
