FLAŞ Chedjou transferi sonuçlandı
Galatasaray Kulübü, Fransa'nın Lille Kulübü'nden oyuncu Aurelien Chedjou ile 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.
Galatasaray Kulübü, Fransa'nın Lille Kulübü'nden oyuncu Aurelien Chedjou ile 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.
Sarı-kırmızılı kulüp, bu transfer için Lille Kulübü'ne 6 milyon 300 bin avro bonservis ücreti ve futbolcuya da her sezon için 2 milyon 200 bin avro sabit ücret ödeyecek.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticaret Yatırımları AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği açıklamada, "Lille profesyonel oyuncularından Aurelien Chedjou ile 2013-2014 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Lille) 6.300.000 avro bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise her bir sezon için 2.200.000 avro sabit transfer ücreti, 10.000 avro maç başı ücreti ve bir kereye mahsus olmak üzere 200.000 avro imza ücreti ödenecektir" ifadelerine yer verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Athletic Bilbao'da ilk hedef Edin Terzic

MANU'da bu kez kesin veda: Jadon Sancho!

Jürgen Klopp'tan Real Madrid yanıtı!

Milan, Chukwueze'nin opsiyonunu kullanacak!

Barcelona'da hedef Cambiaso: 50 milyon euro

Enzo Fernandez'den Real Madrid iddialarına yanıt!

Roma'da Zeki Çelik belirsizliği!

PSG'den yine maç erteleme talebi!

Mario Götze Frankfurt'ta kalıyor!

Robert Lewandowski'den veda sorusuna cevap






















