Fırtına öncesi sessizlik!
G.Saray’ın 12 maçta, 2 yenilgi, 4 beraberlik alması Ünal Aysal’ın keyfini kaçırdı. Sezon başından beri teknik heyet ve takıma tam destek veren Başkan’ın erken bir müdahale için G.Birliği, F.Bahçe ve Trabzon maçlarını beklediği öğrenildi
Milliyet
Sivas galibiyeti takıma biraz daha zaman kazandırırken, herkes şimdi üç maçlık zorlu seriyi bekliyor. Sportif başarıları en büyük hedefleri arasında gösteren Başkan Aysal’ın, Galatasaray’ın umut vermeyen futbolu kadar saha içindeki sportmenliğe aykırı davranışların artmasından endişe duyduğu ve harekete geçmek için 3 maçlık serinin bitmesini beklediği öğrenildi.
Gençlerbirliği önünde kart cezalıları Ujfalusi, Elmander ve Engin’den yoksun mücadele edecek olan Cim-Bom, 7 Aralık’ta Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılı takım 4 gün sonra da Trabzonspor ile Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
Bu üç maçta istenilen sonuçların gelmemesi durumunda Başkan Ünal Aysal’ın radikal kararlar almaya hazırlandığı ifade edildi. Sezonun başından bu yana teknik kadro ile takıma her türlü desteği veren ve eleştirileri frenleyen Ünal Aysal’ın, camiadan yükselen eleştiriler nedeniyle erken müdahale kararı aldığı vurgulandı.
Başkan Ünal Aysal’ın devre arası sarı-kırmızılı takıma yapılacak transferlerin yanı sıra takımdan gidecek ve kalacaklarla ilgili kararını da bu karşılaşmaların neticelerine göre gözden geçireceği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"



























