"Fırsat transferi" elden kaçtı!
Bundesliga takımlarından Wolfsburg, Galatasarau'ın da transfer gündemine giren Rennes'te forma giyen kanat oyuncusu Paul-Georges Ntep'i renklerine bağladı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Wolfsburg, Fransa'nın Rennes takımından kanat oyuncusu Paul-Georges Ntep'i transfer etti.
Wolfsburg Kulübünden yapılan açıklamada, 24 yaşındaki Ntep ile 2021 yılına kadar sözleşme imzalandığı bildirildi. Fransız futbolcunun yeni takımında 9 numaralı formayı giyeceği belirtildi.
Alman ve Fransız basınında transferin yaklaşık 5 milyon avro bonservis bedeli karşılığında gerçekleştiği öne sürüldü.
Auxerre altyapısından yetişen Ntep, 2014'te Rennes'e transfer oldu. Fransa Milli Takımı'nın formasını 2 kez giyen Ntep, Rennes'de görev yaptığı 81 maçta 18 gol attı.
Adı son dönemde Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'nın önemli kulüpleri ile anılmayan başlayan Paul-Georges Ntep geleceği hakkında, ''Eğer Rennes'den ayrılırsam Almanya'yı tercih ederim. Her yönüyle dört dörtlük bir lig. İlgi, heyecan, özen her şey o ligde var'' ifadelerini kullanmıştı
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'den Devler Ligi'nde 2'de 2

Manchester City, 90. dakikada yıkıldı!

Kenan Yıldız'lı Juventus, son dakikada yıkıldı!

Roma'dan iç transfer hamlesi: Zeki Çelik

Galatasaray maçında sakatlanan Alisson'un son durumu!

Liverpool, Kasımpaşa'nın Kemerburgaz Tesisleri'nde çalıştı

Van Dijk: "Sinir bozucu!"

Konate: "Kaybetmemiz sürpriz değil!"

Alisson Becker, Galatasaray maçında sakatlandı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid rahat kazandı!
