FIFA'dan Amrabat'a onur!
FIFA'nın resmi internet sitesinde bu sezon adından söz ettiren Arap oyuncular değerlendirmesinde Galatasaray'ın Faslı yıldızı Nordin Amrabat da kendine yer buldu.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında Kayserispor'dan transfer ettiği Nordin Amrabat, FIFA'nın resmi internet sitesi tarafından bu sezon takımları adına önemli işlere imza atan Arap kökenli oyuncular arasında gösterildi.
Yunanistan'da Olympiakos'ta ligde ve kupada şampiyonluk gören Cezayirli yıldızlar Rafik Djebbour ile Djamal Abdoun ve Basel'in Mısırlı yıldızları Mohamed El Neny ile Mohamed Salah'ın yanı sıra sarı kırmızılı takımın Faslı oyuncusu Amrabat'tan da övgüyle söz edildi.
Nordin Amrabat, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final gören ve Spor Toto Süper Lig'de 19. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın önemli oyuncularından biri olarak nitelendirildi. Amrabat'ın, sarı kırmızılı takımın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ve gol krallığına ulaşan forveti Burak Yılmaz'dan sonra Galatasaray formasını ligde en çok üzerine geçiren isim olduğunun da altı çizildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monchi, Aston Villa'dan ayrılmaya hazırlanıyor!

Napoli evinde hata yapmadı!

Kopa Trophy Lamine Yamal'ın!

West Ham'da gündem Nuno Espirito Santo

Rooney: "Manchester United'ı PlayStation şampiyon yaptı"

Inter, Sassuolo karşısında hata yapmadı!

Borussia Dortmund, Wolfsburg'u tek golle geçti!

Bayer Leverkusen, 90+2'de yıkıldı!

Atletico Madrid, Mallorca engeline takıldı

Union Berlin deplasmanda Frankfurt'a 4 attı!
