Fethiye'de Galatasaray 24. Şampiyonluk Gecesi düzenlendi
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından 24'üncü şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından 24'üncü şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı.
İlçedeki bir Beach'te gerçekleştirilen geceye, Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Bora İsmail Bahçetepe, Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD) Başkanı Hakan Kemal Sarıöz, Galatasaray'ın eski oyuncusu Emre Aşık ve eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.
Programda 2023-2024 Trendyol Süper Lig ile Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonluk kupaları sergilendi. Geceye katılan davetliler kupalarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
GSYİAD Başkanı Sarıöz, gazetecilere, etkinlik için Fethiye'de bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Takıma ve hocaya inançlarının tam olduğunu belirten Sarıöz, "İnşallah önümüzdeki sene beşinci yıldızı da burada hep birlikte kutlamak nasip olur." dedi.
Emre Aşık ise sahadaki şampiyonluğun güzel şekilde kutlandığını dile getirdi.
Gecede şarkıcı Işın Karaca sahne aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham

Real Madrid ortalığı karıştıracak: Ferran Torres!



























