Fernando'dan Fenerbahçe beraberliği için itiraf
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında nefes kesen derbide gol sesi çıkmadı. Galatasaray'ın başarılı orta sahası Fernando maç sonrası sakatlığı hakkında konuştu.

Galatasraylı futbolcu Fernando, sarı-kırmızılı takımın Fenerbahçe karşısında aldığı 0-0'lık beraberliğin ardından konuştu.
Beraberliğin kötü sonuç olmadığını vurgulayan Fernando, "Burada atmosferi bilerek geldik, zor bir maç bizi bekliyordu. Buraya inanarak geldi, kazanmak istiyorduk ve bunun için de her şeyi yaptık. Son anlarda birçok pozisyon yakaladık ama olmadı. Galibiyet alamadık ama beraberliğin de bizim için kötü olduğunu söyleyemem. Sakatlığım konusunda endişelenecek bir durum yok, uzun zamandır oynamıyordum ve özellikle ikinci yarıda bazı sıkıntılar yaşadım ve devam edemedim" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi

Real Madrid, Dean Huijsen ile anlaştı!

Eric Dier resmen Monaco'da!

Tottenham'da Postecoglou kararı! 2 milyon sterlin kazanacak

Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı

Inter'de alternatif aday Joshua Zirkzee
