Fernando neden yok? İşte sebebi...
Bursaspor maçının son hazırlıklarını gerçekleştiren Galatasaray karayoluyla Bursa’ya gitti, kampa girdi.
Bursaspor maçının son hazırlıklarını gerçekleştiren Galatasaray karayoluyla Bursa’ya gitti, kampa girdi.
Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda taktik çalışmaya çıkan sarı-kırmızılılar, bugünkü karşılaşmanın düzenini uyguladı. Teknik direktör Fatih Terim, 21 kişilik maç kadrosunda sakat Nagatomo dışında Fernando’ya da yer vermedi.
Sahaya 12 yabancıyla çıkmak zorunda olan Aslan’da her karşılaşmada iki yabancı tribünde oluyor. Bu nedenle Terim, Japon oyuncu dışında Fernando’yu takım dışında tutmayı tercih etti.
Galatasaray’da kısa sürede gösterdiği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen Emre Taşdemir bugün yine sol bekte forma giyecek. Nagatomo’nun yokluğunda teknik kadro tarafından tercih edilen Emre’nin performansı sarı-kırmızılı teknik heyeti mutlu etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!























