Fernando Muslera: ''Hatam yüzünden ümitlerimiz yıkıldı...''
Galatasaray forması giyen Uruguay'ın kalecisi Fernando Muslera, Fransa maçında yaptığı hatanın ardından konuştu.
Dünya Kupası çeyrek final maçında Fransa'nın attığı 2. golde hatalı bir gol yiyen Fernando Muslera, maçın ardından Uruguay basınına açıklamalarda bulundu.
''HAYAL KIRIKLIĞINDAN ÇOK GURUR VAR''
Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera, takım arkadaşları ve taraftarlardan özür dilerken ''Herkes gibi ben de üzgünüm. Hiç beklediğim bir an değildi. Benim hatam tüm ümitlerimizi yıktı. Bazen neden böyle olduğunu bulmakta zorluk çekersiniz. Ancak bu takımla başardıklarıma baktığımda hayal kırıklığından daha çok gurur hissediyorum.'' diye konuştu.
''ARTIK İLERİYE BAKMA ZAMANI''
Geleceğe yönelik olumlu açıklamalarda bulunan Uruguaylı kaleci, ''Buraya kadar gelen taraftarlarımız, daha uzun süre Rusya'da kalabilirdi. Onlardan özür diliyorum. Benim pozisyonumda böyle hataların sonucu malesef çok ağır oluyor ama artık bu mağlubiyeti unutup ileri bakma zamanı.'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!
























