Fernandao, ASLAN mı oluyor? Açıklandı...
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Fernandao açıklaması yaptı. İşte o sözler burada...

Bursaspor'un, Brezilya kulübü Atletico Paranaense’den 5 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiraladığı Fernandao’nun Galatasaray'a transfer olacağı iddia ediliyordu.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı konu hakkında açıklama yaptı.
Bölükbaşı açıklamasında, "Abdurrahim Albayrak’la görüşüp, ‘Fernandao ile ilgileniyor musunuz’ diye sordum. Böyle bir şey olmadığını söyledi. Eğer devreye girerlerse üzülürüm. Her ne kadar kiralık olsa da oyuncu bizimdir. Kulüplerin etik davranması lazım. Daha 5 aylık sözleşmesi var. 5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu düşürmeye çalışacağız. Fernandao takım oyunuyla başarılı oldu. Başka yerde bu kadar başarılı olmayabilir." ifadelerini kullandı.
SAMBACIYLA KRİZ ÇÖZÜLDÜ
Eşi ve çocuklarının Türkiye’de oturma izinlerinin bitmesinden dolayı, giderken havalimanında zor anlar yaşayan Fernandao’nun ilgisizlikten yakınıp geri dönmek istemediği ileri sürülmüştü. Başkan Recep Bölükbaşı, “Menajeriyle birlikte arkadaşlarımız bu konuyla ilgileniyor. Hiçbir sorun yok, kampa katılacak" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
