'Fener'e atarsın, rahatlarsın'
Belçika'daki hazırlık maçında taraftarla yaşadığı tartışma nedeniyle morali bozuk olan Burak'a kankası Selçuk İnan destek verdi
Sabah

Yaşanan kavga olayı nedeniyle Galatasaray'ın Belçika'dan dönüş yolculuğunda bir hayli moralsiz olduğu gözlenen Burak Yılmaz'a "kardeşten de öte" dediği Selçuk İnan destek verdi.
Burak'ı yalnız bırakmayan Selçuk'un, "Geçen sezon benim başıma gelenleri unutma. Futbol böyle... Asıl şimdi güçlü olmalısın. Çünkü biz takım olarak senin yanındayız. Sakın moralini bozma. Haftaya bizim için çok önemli bir maç var. F.Bahçe'ye gol atarsın ve yaşananlar unutulur" sözleriyle arkadaşına destek verdiği öğrenildi.
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, bu yaz dünya evine giren Burak Yılmaz'ı bir an olsun yalnız bırakmamıştı. Arkadaşıyla kız istemeye giden Selçuk, nikah töreninde de çiftin şahitliğini yapmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!

Hakan Çalhanoğlu'nun takım arkadaşından Mourinho itirafı!

Bruno Fernandes iddialara noktayı koydu: Serveti reddetti

Newcastle United, Sörloth'un peşinde

Vinicius Junior'un evinde yangın paniği
