"Fenerbahçe'ye derbide gol atarsan..."
Galatasaray'da Sneijder takımdan ayrılmadan 10 numarayı kapan Belhanda'ya, takımdan büyük baskı var. Muslera, Selçuk, Yasin gibi eskiler, "Fener'e gol atarsan gerçek bir 10 numara olursun" diyerek Faslı yıldızı havaya sokuyor.
Fenerbahçe derbisine sayılı günler kala, Galatasaray'da motivasyon çalışmaları takım içinde de hız kesmeden devam ediyor.
Bu tip maçların havasını çok iyi bilen Muslera, Selçuk, Yasin gibi eski oyuncuların gündeminde ise Belhanda var. Wesley Sneijder daha ayrılmadan 10 numaralı formayı sırtına geçirerek, "Bu takımın yeni yıldızı benim" mesajını veren Faslı futbolcudan artık patlama yapması bekleniyor.
Arkadaşları, eski 10 numara Sneijder'in attığı golleri örnek göstererek, "Fener'e gol atarsan, işte o zaman gerçek bir 10 numara olursun" diyerek Belhanda'yı havaya sokmaya çalışıyor.
Tüm duran toplar onda
Belhanda takım arkadaşlarına elinden geleni fazlasıyla yapacağının sözünü verirken, antrenmanlarda özel olarak duran top çalışmalarına katılıyor. Tudor, rakip yarı sahasında kazanılacak tüm serbest vuruşlarda topun başına Belhanda'nın geçmesini ve topun mutlaka ceza sahasına gönderilerek gol pozisyonu yaratılmasını istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Diego Carlos, Parma'nın başını yaktı!

Allegri, Roma maçı sonrası çılgına döndü: "Ne zaman hareket etsem atılıyorum"

Villarreal, Valencia'yı Mikautadze ile son dakikada yıktı!

Dortmund, Frankfurt'u tek golle geçti!

Fulham, Coventry City'yi son düzlükte devirdi!

Romulo yıldızlaştı, Leipzig rahat kazandı

Douvikas'tan duble, Como'dan 3 puan!

Luis Enrique'den Kvaratskhelia için açıklama

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!
























